Korvar åt folket



Sitter och pillar på med hemsidan, det går lite segt.
Så himla mycket bilder som ska sorteras och väljas bland. Jag är verkligen i stort behov av att rensa min dator.

Är dock fortfarande lite osäker på namnvalet till sidan.. jag kom ju på det när jag var väldigt trött och brainstormade med Josef. Ett rätt så oseriöst namn men jag är ingen överseriös människa.. så det skulle kännas fel att ha nått dampigt i form av Extending Beauty, Lustfull locks eller Heavenly hair. x) Hehe, sånt skrattar ju jag åt. Haha, okej man kanske skrattar åt mitt namnval också.. men men.


Såååååååååå, kom gärna med kommentarer nu. Men det provosoriska namnet är:
Huvudkorv.se
Addressen är dock inte fixad än, men det kommer bli .se.
Jag och Josef må ha varit trötta och oseriösa, men jag tror tamefan att man iaf kommer ihåg huvudkorv mer än Lustfull locks, extending beauty etc. x)

Aja, berätta vad ni tycker! x'D

Söndagar är evigheten.



Har varit sjuk nästan hela helgen och känner mig fortfarande lite möglig och underlig! Bilden ovan är i stort sett det enda som fotats under helgen. Njut eller nått.. (?)
 Jag pallar btw inte vara sjuk när alla går omkring och hetsar "Är det svininfluensan!?!?!" för att jag nyser.  Lägg ner det där nu! Tack.

Imorgon är förövrigt dagen D och upp till bevis om jag och Emmy kan lyckas lägga vantarna på ett par Rammstein biljetter. Jag håller tummarna, skriker till gudarna, offrar blommor, fastar, tänder rökelser och diverse andra hedniska grejer ihopp om att vi får tåga ner till stockholm i februari och titta på spektaklet!

Nu bjuder kvällen på mys med älskling och förhopnningsvis en väldigt bra film.


Hello againz!


Det var läänge sen jag lyckades skriva nått här. Tror jag var rätt inställd på att sluta med bloggandet. Kändes ändå inte som att det var någon som hängde med här. x) Men! Nu sitter jag här och skriver ändå. Mestadels för att jag har bestämt mig för att försöka fota lite mer + att jag har en massa hårkreationer som jag vill visa! :)

Min ork är som vanligt inte på topp och jag har ingen lust att gå igenom vad som har hänt det senaste.. halvåret(!?)
Så jag börjar helt enkelt med vad som hände senast...

Nu ikväll så har jag sysselsatt mig med att hjälpa min kära karl att göra sig av med den-så-kallade emo frisyren. Han kände helt enkelt att han ville bli tagen lite mer på allvar. Sååå, det var en hel del hår som försvann. Ska försöka ta någon bild på honom imorgon. Men ni som känner honom kommer liksom mig inte riktigt förstå att det är han xD

Och igår så fixades det med..
Dreads.. mer bestämt Tuss dreads. :)
Totalt 75st DE's (doubleenders)
Iflätningen tog ca 2,5 timme.
Kalaset gick på 900kr.





 

 



Hon blev förjävla fin! Hon var det redan innan, men hon passar så sjukligt bra i korvar. :DD
Vill ni se mer så hittar ni henne som KONTINENTAL på bdb.


Allt för ikväll!
Ovah unt OUT!