Drink me, Eat me


Satt uppe igår natt och påbörjade den här. Posen är tagen från våran käre Frodo när han håller i ringen och tösen på tavlan ska tillslut bli Alice som är känd för sina äventyr i Underlandet. De ni... jag återkommer när det blir intressantare..






Destination Departure


Bilder från senaste dagen, spenderad hos Kakas mor, uppe i höga kusten. Testat nya objektivet flitigt och jag har helt oväntat insett att jag älskar det. Har fotat Elles hundar, tyvärr hann jag inte fota det senaste tillägget i Elles hundskara. På vägen ner tillbaka till Sundsvall var vi och hämtade upp en 8 veckor gammal huskey valp som än så länge inte har något namn.. men han får fastna på bild någon annan gång.











Thor



Aska



Elect the Dead


Har klivit upp tidigare än vanligt en dag som denna endast för att slippa att Oskars syster ska komma in stormande på Oskars rum och klaga över hur lata vi är och hur jävla sjukligt det är att kliva upp sent. Åh, den kvinnan äger charm utan dess like. Vågar dock inte gå ut ur rummet än, Oskar sover och utanför hör jag Elles röst skrika och vara sådär diktatoriskt som bara hon och Hitler kan. Det är möjligt att det hela handlar om gröt och troligen även deras fars inkompetens i... jaa, det mesta. Det brukar det jämt handla om, alltså Tomas, inte gröt.

Min jul var tillochmed oväntat tillfredställande. Jag trodde den skulle bli asbauta jobbig eftersom vi hann besöka 4platser igår. Men det gick vägen ändå. Orkar verkligen inte gå in i detalj på all skit om julen men kan ju berätta att jag fick ett nytt objektiv till kameran! (yeey) Sigma 70-300, de ni! Så Ikväll tror jag det är tänkt att vi följer med Oskars mor (och syster :s ) upp till Salom och hem till Kakans mor. Där hoppas jag på att få prova mitt kära tillskott lite.
Jaa, också fick ja en massa flytta-hemifån-grejer som jag uppskattar oerhört. Betyder bara att det blir billigare och lättare för mig att en dag ta mitt pick och pack o sticka.
Också fick jag riktigt fina saker av Oskar påskar också, fast det tänker jag inte berätta vad det är. Maha.

Ajaa, nu ska jag glompa Oskar med en kram ihopp om att han vaknar. 
 






Only a Song






Destruction Preventer


Nyeeehhh, ge mig mina tatueringar.. nu tack!
One Ring inscription blir nog av strax efter jul. Det är tänkt att den ska vara runt mitt högra lår, lite som ett strumpeband.. eller hur man nu ska förklara det. Skarabén ska inte riktigt se ut sådär.. heh. Det är den högra halvan som gäller, och den hamnar på underarmen. När vet jag inte... inom en någorlunda snar framtid hoppas jag på. 
Orkar inte förklara innebörden med dom båda just nu, ajm too lazy!! Men folk som känner mig fattar nog ändå.












Overcome


Kvällens påhitt blir följande:

- Baka pepparkakor
- Klä julgranen
- Plantera om blomman jag fick av precious :)
- Möjligen fortsätta med dreadsen
- Dagligt intag av One Piece!

Slänger in bilder på dreadsen jag börjat med, använder en ny teknik så jag slipper värma dom en massa (=spara en massa tid). Tycker dom blir quite häftiga såhär, lite mer messy... tycker oftast syntet dreads ser för propra ut. Tror dock att man behöver se dom bland fler eller installerade i ett hår för att man ska inse hur häftiga dom faktiskt är ;P
Hela setet kommer inte se ut såhär, utan största delen kommer vara blont. Lite rosa för att bryta mönstret och för att Evvis var sugen på att testa nått lite mer vågat.
Dom är btw ganska långa, ca 65cm. Så Pevvis kommer bli grymt långhårig! :D












Uppdatering:




Pokéball & snopp...
...helt makalöst vackra!



The Forever Moments


Mådde inte vidare bra igår...alls. Oskar räddar kvällen.






Baton courtesy





















































Bara jag som tycker det är läskigt att dom nedersta dropparna ser ut som msn gubben!?
He's everywhere.. eller inte.


Kanske lägger upp lite bilder om ett tag på senaste syntdreadsen... om jag orkar.
Hmm, klarar man av att kolla på Titanic, den verkar tydligen gå på tv nu. Vet dock
inte om jag pallar bli sentimental och allt. Brukade tycka filmen var aslöjlig tills jag gick och träffa Oskar. Hehe, jag antar att det blir väldigt mycket enklare att sätta sig in i situationen nu. gah.. trams. ;D


Towards a world of Decay



Jag känner mig som en utomjording. Jag förstår inte hur det kan vara tillåtet. Jag sitter här och undrar hur fan jag någonsin ska kunna påverka folk, att ens få folk att lyssna. Det bara kryper och sjuder i mig när jag ser det. Ser folk inte djupare än skönheten.  Vem vill beklä sina axlar med döden?
Jag vill flå er. Levande, för den sällsamma ironin. 



 

Ghost Love Score


Idag kom jag på att det skulle vara så himla skönt att vara sådär jätte skillad på ett instrument så att man kan ha någonting att bara total dampa loss på och bara skapa någon slags spontan orgasm av alla möjliga sorters känslor.
Det var såklart käraste Josef och hans medmusikanter som bevisade det på deras konsert idag.
Undrar hur det skulle låta om vi nu antar att jag var ett riktigt jävla underbarn på nått instrument och bara fick gå loss på det med vilt improviserande och releasa alla möjliga känslor till toner... undrar vilken genre man skulle hamna i..?

Wouldn't it be great to heal the world
With only a song


Jag behöver lov nu. Jag vill bara kunna bestämma själv vad jag vill sysselsätta mig med på dagarna och slippa all jävla skit i skolan. Det blir fan jämt såhär i slutet av terminer, jag bara tappar allting.
Jag vill ha tid till att göra en massa syntet dreads. Har tänkt så länge att jag ska ta och fixa ihop ett set till Emmy och Evvis, men det bli bara aldrig av. Det är någonting precis hela tiden + att det alltid är så stökigt på mitt rum och då pallar jag bara inte släpa fram allt jävla hår och sitta där bland all skit och försöka vara kreativ och konstruktiv.  Och nej, jag pallar väldigt sällan att städa. Fast jag tror det mest beror på att det finns så lite plats...
Så det får helt enkelt vänta till jullovet. Synd bara att jullovet inte är dubbelt så långt. Heh, orka sitta och skriva om lov och hat till skolan. Känner mig originell utan dess like.


Aaiijjj, mina revben gör ont när jag nyser.


Inside, that's where i'll hide


Gjorde ett härligt besök i en snötäckt skog.






Whoever brings the night

Jag blir fan alltid deprimerad på kvällarna/nätterna. Jag fattar inte vad det är med mig. Jag tror mitt liv saknar mening eller något annat riktigt typiskt som alltid är förbannat svårt att göra någonting åt. Det är typ tomt, ingenting som jag riktigt brinner och lever för. Behöver jag en hobby? Nej tack, jag har plenty och det finns inte plats för fler. Jag kanske bara behöver börja uppskatta småsaker mer och sluta ta allting omkring mig förgivet. Uppskatta livet -> Leva livet? Vad vet jag.
Jag vet att jag inte vill leva såhär. Kvävs jag? Vad fan ska man göra för att skapa mening eller någon slags allmän skön känsla i livet? Flytta till ny stad? Skaffa familj? Flytta hemifrån? Börja samla på frimärken?... Drömma sig bort?
För tillfället känns det som att endast tre saker verkligen betyder någonting i mitt liv; Oskar, Alva och min familj.
Det låter väldigt komplett tycker jag. Men det är något som behöver få mig att bara inse hur jävla bra jag har det... helt enkelt (?).

Hehe, fick en massa pussar av Oskar nu. Världen blir så härligt förskönad. Förtrollad. Nu ler jag.





Let the fire eat away

Slänger in en lite halv random bild på en huskey jag fotade på den årliga hundutställningen på gärdet i höstas.
Trevligt eller nått..





Imorgon blir det btw hääpi dag för mig pga.
1.  Erikshjälpen har öppet = fynda shoppa fjanta
2.  Loppmarknad på City gross = fynda?
3.  Det är heelg! Jag får äntligen sova tillräckligt för att inte uppfattas som ett PMS monster.

Nu tillbaka till att äta ostbollar och nörda wow med karln och hela nördguilden. 

Apocalyptic days of now


Ska snaaart gå och lägga mig. Känns bara som att det är så mycket jag jämt vill hinna uträtta på kvällen/natten för att riktigt finna någon ro i att gå till sängs. Men, nu är klockan mycket och det betyder ett One Piece avsnitt och mys med Oskar sedan blir det snark.

Lägger upp en fin bild på dagens sysselsättning.




För alla icke insatta människor (dvs folk som inte spelar World of Warcraft) är det helt enkelt något ni aldrig kommer förstå. Men ni kan nog ändå lista ut att det är ett hänge till ett halsband.

Så att... over and out.

I, who have sat by Thebes



Ångrar en massa att jag inte tog fler bilder på Tibia när hon var tinytiny. Hon har till och med hunnit blivit mullig, och det skyller jag på karln min. Mindre skinka och andra skumma rester från Oskar. Bara för en vecka sedan gjorde jag den chockerande upptäckten att det låg ostchips i kattens matskål. Hmm, vem kan förövaren i dramat vara?