Scream

Jag längtar och längtar och längtar tills jag bara kan få slippa gymnasiet och denna obligatoriska sysselsättning/uppfostran av ungdomar. Jag vill ut, leva, resa, jobba, vara kreativ, vara impulsiv och vara fett lajban!!!!!!!!

Ser fram emot sommaren och volontär arbete på festival i Irland.. med precious ofc. Längtar.
Nu ska jag åka ner till stan med mor och hämta upp Oskar efter hans långa religionsdag i stockholm.




Life of a pixel




      My-Little-Emo


MS Paint är sann kärlek,



Same shade as concrete



Imorgon är det friluftsdag och jag är inte så jätte pepp på att tävla med dom andra treorna om vem som kan hacka fram snyggast saker i is. Jag har en känsla av att mina fingrar kommer vara förfrysta och bortdomnade när jag väl får ge mig därifrån. Hurrah för norrland.


Towards the core


Gårdagen spenderades ute på den oerhört deprimerande ön Alnö. Det är alltid lika trevligt att åka ut dit numera. Det första man bemöts av är ett jätte högt stängsel över hela bron som är tänkt att hindra folk från att ta livet av sig. "Darn, det går inte att hoppa från alnöbron, jag antar att det bara är till att fortsätta leva..."Bra gjort kommunen!  Det räddar nog många liv. Jag känner att dock att det inte är tillräckligt dramatiskt med bara ett jätte högt lutat stängsel. Lite längor av taggtråd hade varit som grädde på moset.
Oh well, väl ute på alnö trängde sig folk in i Josef (aka 7-53ph in common elite) gäststuga och började ambitiöst gå in i sina D&D roller. I vårat härskap fanns en Kvinna som påstod sig vara hälften alv hälften blacksmith, två stycken drakmänniskor, en halvling med sneaking skillz och en bitter dvärg med militär frilla... jah! Sen äventyrade dom en massa (satte eld på en hord av råttor, avbröt goblins som spela kort, låste in kompisar i något slags latex prison, befriade en kaxig halvnaken tjej.. osv)
För att stryka under min poäng angående Dungeons and Dragons lite extra slänger jag till lite bilder.













Jag älskar/hatar D&D!!!!!

Intresserad av att se fler oerhört ihopslängda monster från D&D världen? Klicka här!



Seeing as seeing is beleiving


Ååå vad jag hatar att vakna av att Oskars far drämmer igång fetaste gitarrbalad skivan med Gary Moore på morgonen. Karln behöver införskaffa nya skivor, jag börjar bli ganska as less på uppvaknanden till Best of Queens och Mr Always Moore. Är det värt att kliva upp tidigare än honom någon dag och brassa på med någon random damp screamo skiva ur Oskars privata samling...? Doubt it..

Jag är förövrigt ganska stressad och samtidigt på nått konstigt sätt totalt care free. Konstig och oerhört frustrerande kombination.

Kan också informera världen att på torsdag nästa vecka så finns inte jag mer. Min själ har då tagit sig tillbaka till Azeroth och jag blir n0l1f3rgöörl! Kul liv, häppy lajf, feliz vida..osv.

Nu bääär det av till skolan!!!!!!


Don't say a word


Jag kom på att jag saknar min oerhört vackra Pokéball-pärla jag gjorde i somras. Har sökt efter den i några månader eller nått sånt (troligen mindre eftersom jag är förstaklass överdrivare). Men! Jag saknar den en massa ändå, fick lust att börja använda den igen eftersom jag fick ett hejdundrande sug efter lite Pokémon action in mah lajf! Vad passar bättre än en hammagjord pärla då?... liksom. >.>

Anyway, jag mår jätte illa nu! Jag och Oskar fick för oss att tralla ner på Ica och köpa hem lite annanas, russin och glass. När vi kom tillbaka var Herr Kaka tvungen att diska en massa så då tog jag tillfälle i akt att proppa i mig en massa jävla russin. Tur för mig att jag är resistent mot russins laxerande effekt! Mohaha, fear me, I'm superior....
Eller ja..

Jag har börjat fundera i en viss bana (en sådan jag tror många råkar snubbla över lite då och då)... Nämligen: Är jag jätte logisk, smart och klok och alla andra i hela världen helt dum i huvudet eller är jag dum i huvudet och alla andra jätte logiska, smarta och kloka?
För på senaste tiden har jag faktiskt börjat bygga upp riktiga jävla aggressioner mot folk. Jag har så jävla svårt att förstå hur folk tänker och antar för oftast att det är helt omöjligt att dom faktiskt gör det. Jag blir också totalt jävla döless på att folk tycker det är så sjukligt roligt att försöka pressa ner mig till en lägre nivå än dom och berätta huruvida jag gör fel i mitt liv hit och dit. Kan ni börja ta tag i era egna jävla problem istället för att låta sån skit gå ut över mig? Är det så svårt att erkänna en sanning för sig själv? Åhhh! Jag HATAR att ni tror att ni vet mer om mig själv än vad jag gör och att ni beter er som att ni är så jävla viktiga! Snälla, gå och reflektera över er själva istället.


My sombre pen


En slapp dag, en trög dag. Har endast haft en lektion idag och den började kl. 12. Envy me, så ser mina torsdagar jämt ut!
Gick till skolan "imorse" och fick för en gångs skull smaka friskluft och en ovanligt stor dos solsken. Jag och Oskar har bestämt oss för att försöka spendera de flesta av vardagarna i Nacksta och helgerna i Bosvedjan eftersom det är betydligt kortare att gå till skolan från Nacksta.... plus att det är riktigt dyrt att utnyttja kollektivtrafik här i stan. Har även hört att promenerande kan medföra positiva effekter på områden med mycket fett och lite muskler, oh happy day.

Befinner mig för tillfället i kära Bosvedjan och ser till så att läget är under kontroll. Hunden tycks vara... som vanligt och mor är förbannad på diverse tjänstemän. Allt är alltså under kontroll och jag tar chansen att förslappa min eftermiddag fram tills att jag ska ner på ett Ungdomsråds möte senare.

Måste förövrigt erkänna att jag påverkas sjukligt mycket av skräckfilmer. Jag bör verkligen inte kolla på så jävla mycket zombiefilmer som jag gör för tillfället. Nu vill dessutom Oskar och resterande i min umgängeskrets att jag ska börja spela Left4Dead, vilket i stort sett är precis som en interaktiv Zombiefilm. Joo, tänker jag.. det skulle nog minska alla mina zombie apocalypse drömmar och planer på hur man bäst överlever just alla dessa scenarion. Sigh på mig.
Tänker btw slänga in vad jag anser vara en väldigt bra låt... för tillfället iaf. Får alltid ett oerhört stort begär av att spela bas när jag lyssnar på den... <-- fakta för den som bryr sig.



Nu!.. ska jag försöka fördriva tid. Hur? Vet jag inte. Söka jobb kanske.


Birgit aka Neandertalaren

Har nyss sett klart på filmen Kampen om Elden, utspelar sig ca 80 000 år tillbaka i tiden bland neandertalare. Oskars farmor sitter och ojar sig genom i stort sett hela filmen och utbrister tillslut: "Ja, det är märkligt när man tänker tillbaka......"



Nem eldar

Jag förstår verkligen inte vad som händer med mig. Min kropp är totalt tom på energi. Jag vill verkligen bara sova precis konstant. Det är möjligt att det beror på proteinbrist, dålig fysik och att jag sover på skumma tider... kanske dags att ta tag i något?
Hinner inte skriva så mycket även fast jag har lust att skriva ett låångt jätte ointressant inlägg om hur jävla övertärd jag är på alla omkring mig och mitt hat för omvärlden för tillfället. Men jag besparar er tillsvidare eftersom Oskars far vill ha tillbaka sin dator och hinna kolla lite internet dejting innan bedtime.

Jag ska gå och hjälpa oskar med att måla lite Warhammer och äta sojabönor och annanas! Yumyum..!

Gonatt.

Call it religion





Our species eat the wounded ones